Om os

Om os

GoFlex Trafik er en køreskole placeret på Frederiksberg i Storkøbenhavn.

Vores mål er at give den individuelle Elev en helt skræddersyet indlæringsmetode tilpasset bedst til dig, så du kan føle dig godt tilpas og blive velforberedt til din køreprøve samtidig med at hjælpe dig hurtigst muligt videre for at kunne bestå i første forsøg

Vi hjælper internationale som ønsker at køre bil i Danmark men mangler at få ombyttet deres kørekort.

Vores service er i top og vi har hjulpet mange internationale fra hele verden at få ombyttet deres kørekort med stor succes og høj beståelsesprocent.

Vi specialisere os i at hjælpe elever med at få kørekort til kategori B da vi har mange års erfaring og har hjulpet hundredvis af elever med at få deres kørekort på en meget positiv måde.

Endvidere er GoFlex Trafik særlig godkendt til at kunne tilbyde kørelærereuddannelsen.

Vi har uddannet mange nye kørelærere som i dag samarbejder med os, kunne du tænke dig blive kørelærer?

"Vi underviser med eleven i centrum. Når du tager kørekort hos GoFlex Trafik, kan du være sikker på at få undervisning af højeste kvalitet".

-Shawn-

Lær mere om, hvad vores kunder siger om os

5/5
Rigtig fin skole, med fantastisk flinkt personale. De får én rigtigt godt igennem oplevelsen, og står altid klar til at svare på spørgsmål. Både Shawn og Shahid er rolige og dygtige til at hjælpe dig med at blive klar til prøverne. Mange tak for et fint forløb 🙂
Tristan Storm
GoFlex Trafik køreskole på Frederiksberg: Undervisning med eleven i fokus. Vi starter ofte nye hold op - Tilmeld dig og kom hurtigt i gang med at tage dit kørekort!

Kontakt Os

Betalingspartnere

RING TIL OS!

RING TIL OS!